Just Klik!

Tuesday, April 19, 2011

MY LV........Sesuai !!


Semenjak skrg ni aku dh jadi pengumpul bag LV kiranya..... kerana semua bag2 aku tu brand LV. Tp bukanlah yg original.... org macam aku ni manalah mampu nk beli (harga ribu2 tu)..... hidup pun kais pagi2 ada makan.... kais ptg2 silap2 miss soru....

Xpelah..... janji ada tulisan LV.... aku x kisah....... Org macam aku ni kalau beli handbag harga ribu2 pun xkan org percaya. Mesti dia ingat brand pasar malam je. Xpelah, asal boleh isi barang usung sana sini sudah.

Tote bag tu untuk isi telekung, buku, calculator dn brg2 kecil bila gi berniaga. Handbag bila gi rumah org kahwin dan hari raya je. Senang nk letak brg2 macam makeup, purse, handphone n bila anak2 nk tumpang  isi brg. Sling bag untuk digunaka bila gi shopping . Ada tali panjang senang nk sandang dan untuk jaga keselamatan jugak..takut kena ragut. Satu lagi sebab kalau bawa handbag besar takut xleh bawak masuk supermarket (ada supermarket siap ukur saiz handbag- yang sesuai je boleh bawa masuk). Purse tu macam biasalah isi duit, mykad, ATM kad n kredit kad.... oops! itupun kalau ada. 

p/s : Gambar bag2 tu aku ambil kt cik google je..... bukannya xnak tunjuk himpunan bag2 LV aku tu. Tp xde kamera..... nk guna kamera web...susah nk tertongeng2kan my laptop ni. Jadi ambil jalan senang ajelah. Bentuknya adalah lebih kurang .



Have a nice day! :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...