Just Klik!

Wednesday, July 29, 2015

MENU TENGAHARI INI : IKAN SAMBAL DAN KANGKUNG TUMIS AIR.....

Mood memasak sekarang ni dah lemau je rasanye.... Bukannye apa, xde masa sesangat nak cuba atau eksperimen ngan resepi2 baru... Resepi yang masak hari2 tu dah hampir semua di kongsi  kat sini....

So, untuk mengelakkan blog ni terabai... aku share gambar apa yang aku masak hari2 tu kat sini bila ada kelapangan.... mungkin 2 - 3 kali seminggu....

And then bagi link dia kat sini.... hehe!. Tapi kalau ada resepi baru yang aku masak, akan dishare seperti biasa.... boleh lah yer!

Menu tengahari ni..... ikan sambal dan kangkung tumis air jer!!!


Untuk resepi ikan sambal boleh klik sini... dan kangkung goreng klik sini ... Antara juadah yang paling biasa di masak. Itula seadanya... Alhamdulillah.... rezeki hari ni... :)  

Sampai ber updated lagi.... bye!




Have a nice day! :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...