Breaking

Sunday, October 21, 2012

Alpha Lipid SDII – Cara Menguruskan Badan Secara Sihat

 Produk Jualan.... sesiapa yg berminat nk kuruskan badan atau cantik kan badan boleh order ni....

Ini ada info dan penerangan tentang produk ni.... baca jangan tak baca....!

Lemak bukan dicipta untuk menyusahkan manusia, lebihan lemak adalah kesan daripada gaya kehidupan anda yang tidak terkawal, dengan sikap gaya hidup yang mengambil mudah dari segi kawalan makanan yang tidak sihat dan tidak menentu menyumbang kepada masalah kegemukkan (obesiti) sehingga boleh membahayakan kesihatan dan mengundang berbagai jenis penyakit.Apakah Alpha Lipid SD2?

Alpha Lipid SD2 
Alpha Lipid SD2 adalah produk pelangsingan yang terkenal di New Zealand dan dipasarkan di Malaysia.
Program pelangsingan Alpha Lipid Slimdiet 2 diformulakan berdasarkan kepada konsep penyimpanan protein dan diet ketogenik yang telah dikaji secara klinikal oleh sekumpulan ahli perubatan daripada Harvard Medical Universiti dimana penyelidikan yang dilakukan didapati berjaya dan selamat.

Terbukti program ini bejaya menurunkan 6000 tan lemak diseluruh dunia dan memegang catatan di World Guiness Book Record.

Susu Alpha Lipid SD2 bukan sejenis makanan gantian tetapi ianya merupakan makanan tambahan dimana anda tidak perlu berlapar dan meninggalkan rutin harian.
Berfungsi mempercepatkan penurunan berat badan dengan efektif dan mengekalkan bentuk badan dalam jangkamasa yang panjang. Jangkamasa masa penurunan dengan cara pemakanan yang teratur mampu menurunkan berat badan 2-5kg seminggu.
mula Terbaru Alpha Lipid SD2
Alpha Lipid SDII diasaskan dengan protein isolat yang diasingkan dari kacang soya dan membekalkan protein yang berkualiti tinggi yang setara dengan susu dan telor tetapi bebas dari lemak dan kolestrol. Ia juga mengandungi ekstrak daun teh hijau, vitamin, zat galian, mineral, dan asid lemak yang diperlukan dalam jumlah yang seimbang.

Ia memberikan kesan kekenyangan yang lebih lama kerana telah ditambah fiber dan membantu sistem perkumuhan selain mencuci dinding usus.

Kelebihan Kandungan Alpha Lipid Slimdiet II

Membantu meninggikan metabolisma dan meningkatkan penggunaan tenaga disamping membakar lemak yang berlebihan. Ianya juga mengurangkan berat badan secara semulajadi tanpa kesan negatif kerana bahan-bahan yang digunakan adalah dari kandungan zat-zat makanan yang seimbang yang tidak merbahaya untuk kesihatan.

Tambahan serat dapat membantu melawaskan sistem penghadaman dengan baik, spontan, dan memberi rasa kenyang lebih lama tanpa menahan lapar, ianya dapat mengelakkan penyakit gastrik. Formula protein yang tinggi juga dapat memperbaiki jisim otot dengan menyerapkan nutrien-nutrien dan vitamin yang lebih baik.

Setiap gelas mempunyai nutrien semulajadi yang mengurangkan risiko kanser, sakit jantung, darah tinggi, kencing manis, dan menyingkirkan toksik dalam badan.

Alpha Lipid Slimdiet II mengandungi kolustrum yang mampu meninggikan sistem pertahanan badan dan secara semulajadi dapat membantu badan anda dalam proses pembakaran lemak.si Alpha Lipid Slimdiet2
  • Tiada ketagihan kepada makanan karbohidrat dan manis dengan itu dapat mengawal kandungan gula dalam badan atau darah dengan lebih baik. 
  • Merangsang tindakbalas insulin yang berkesan dan tiada keletihan ketika berdiet dan membuatkan badan lebih bertenaga tanpa perlu melakukan senaman fizikal yang berlebihan untuk mengawal kalori yang biasanya mengambil masa agak lama. Program penurunan berat badan ini juga lebih menjimatkan dimana kos per kg adalah lebih murah dan efektif.
  • Tidak akan ada masalah pengenduran pada otot atau kulit ketika proses penurunan berat badan berlaku malah akan memberikan tone kulit yang baik dan mantap.
  • Alpha Lipid Slimdiet 2 ianya satu proses penurunan berat badan yang selamat, sihat, dan efekif kerana ianya bersumber alam dalam masa yang sama merawat simpton dalam badan.

Berminat Mencuba Alpha Lipid SDII?

Sekarang sudah ramai yang menjadi pengedar dan mempromosikan produk Alpha Lipid SDII kerana keberkesanannya dalam menguruskan berat badan serta mendapatkan bentuk badan yang ideal, cantik, dan menarik.

Kaedah pengurusan berat badan yang mudah dan tanpa perlu berlapar. 
Ramai yang telah mencuba, ANDA BILA LAGI???


TESTIMONI

Jika berminat untuk mencuba ..... boleh hubungi Noor...HP No : 0172387594 atau inbox di FB... anytime!


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...