Just Klik!

Thursday, February 12, 2015

Undeez : Boleh dipercayai.... Wajar dimiliki ....Semua yang bergelar wanita!!!Satu jenama produk yang boleh dipercayai.... Wajar dimiliki ....Semua yang bergelar wanita Undeez... specialize for undergament & innerwear. Wajib beli undeez ni untuk yang ingin kelihatan ala-ala perempuan melayu terakhir... Jom jom.... scroll entry ni dan anda pasti tertarik untuk memilikinya.... dan memakainya... dijamin penampilan anda pasti mantap dan meletup..... kebabommmmmm!!!

Antara produk  undeez....

a. Black Knight Camisole
 Harga: RM49.00 sahaja
(penghantaran percuma0
Warna: Hitam sahaja
 Size: S, M, L, XL

Ia bukan sejenis korset. Tidak menyesakkan dada, sangat selesa, tetapi memberi efek seperti korset. Bersaiz kecil je tetapi stretchable dan menyerap peluh. Ia menahan lebihan lemak dari terkeluar/ternampak di seluruh badan. Sesuai untuk wanita lepas bersalin (dalam pantang) dan untuk wanita menyusu (kerana bahagian atasnya tidak ketat). Juga sesuai di pakai seharian. 

b. Slap-THAT-Tummy Slimming Panty


 Harga: RM24.00 sahaja 
(penghantaran percuma)
 Warna: Hitam, Cream, Red, Dark Pink, Candy Pink
 Size: S,M, L, XL

Sangat selesa, bersaiz kecil tetapi stretchable dan  menyerap peluh. Dapat menahan lebihan lemak dari terkeluar/ternampak di bahagian love handle/muffin top (bahagian pinggang wanita). Sesuai untuk wanita lepas bersalin (dalam pantang) dan sesuai juga untuk wanita menyusu (kerana bahagian atasnya tidak ketat) Sesuai sangat di pakai seharian. Review 99% reaksi yang positif dari pemakai.

c. Seamless Panty


Harga: RM24.00 sahaja
 (penghantaran percuma)
 Warna: Hitam, Cream, Baby Blue, Baby Pink dan Dark Purple
 Size: S,M, L

Sangat selesa memakainya. Tiada “panty line” semasa memakai maksudnya tiada garisan diluar pakain. Sesuai di pakai seharian.

 Innerwear
Inner magic, Inner ninja, Inner bersilang, Inner glitter, Headband, Plain hand socks, Lace hand socks, Hand socks ibu jari, Socks, Sports Socks, Formal socks for men, Bamboo socks, etc

Harga murah 
(banyak pilihan dibawah RM20.00)
penghantaran percuma

Innerwear undeez mempunyai  banyak pilihan serta warna. Semuanya sangat selesa, lembut dan menyerap peluh. Sesuai di pakai seharian kerana ia cantik terletak je kepada si pemakai.


PROMOTIONTempoh: 10 Feb 2015 - 14 Feb 2015 (dilanjutkannya hingga 20 February 2015)

Black Knight Camisole & Slap-THAT-Tummy Slimming Panty dengan harga RM60.00 sahaja 
(Save RM13.00, penghantaran percuma)


Haaaaaa..... ini dia maklum balas dari mereka2 yang telah menggunakan dan memakainya...

99% maklum balas POSITIF terhadap Black Knight Camisole dan Slap-THAT-Tummy Panty:

💋 "Kecik je.. Tapi yess memang selesa.. Hehe.. Puas hati beliiii. First time saya beli online, puas hari dengan service awak. Gambaran yang baik untuk online shop." - Shahidah, Banting

💋 "So soft and pretty laaa. Hahaaa major love." - Ju, Kuala Lumpur

💋 "Love itt." - Tasha, Moscow

💋 "Selesa sangat pakai." - Ashikin, Kelantan

💋 "Nampak kecik tapi muat. Pastu bila kita duduk memang tak bergulung, memang selesa." - Fida, Subang

💋 "Slap That Tummy panty bestt. Selesa. Tak panas." - Adilah, Melaka

Undeez.... boleh di lawati di laman web www.undeez.com.my di instagram @undeez....di FB fb.com/undeez.com.my. Juga boleh di hubungi whatssap 019-343 5392.

Keistimewaan undeez yang jarang ada pada yang lain. Penghantaran percuma pada hari yang sama atau keesokan harinya. Terima order 1-2 hari selepas pembayaran. Respon yang cepat. Customer service terbaik. Trusted seller and ready stock.

p/s : Apa tunggu lagi... jangan lupa membeli, yer!..... muahhhhh3...!!!


Have a nice day! :)

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...